Tekst-Overons

Over ons

Midden in het Groene Hart van Holland ligt de lieflijke polder “De Krimpenerwaard”. Deze polder wordt aan de zuidzijde begrensd door de breed stromende rivier “De Lek”. Twee kilometer ten westen van het historische stadje Schoonhoven bevindt zich onder aan de rivierdijk een kleine boerencamping genaamd “De Bovenstad”. Hier vindt u een gastvrij onthaal in geurende, groene weilanden omzoomd door ruisende wilgen.

“Hallo! Ik ken mevrouw Van den Berg al een tijdje als een zeer geschikte gastvrouw, zeer behulpzaam en welwillend, en kom regelmatig naar haar mooi gelegen camping! Het nabij gelegen (rivier) strandje heb ik met enige regelmaat met mijn lieftallige reisgenoten bezocht en er heerlijk vertoeft. Daarnaast is de accommodatie vrij goed centraal gelegen om geweldige fietstochten te kunnen maken naar woonplaatsen zoals: Schoonhoven – de Zilverstad, Bergambacht, Gelkenes en Groot-Ammers, Langerak, de Vlist en zelfs de kaas hoofdstad van de wereld Gouda! Het is zeker een aanrader.”

…de boerencamping is van het volgende voorzien:

Van maximaal 15 ruime staanplaatsen met sanitaire voorzieningen zoals: 3 douches, 3 toiletten, 2 aanrechtblokken en een wasmachine. Tevens verhuren wij enkele sta- en tour caravans. In de omgeving kunt u al fietsend of wandelend genieten van het prachtige polderlandschap. Met ruime gelegenheid voor sportvissers, oprecht gezellige horeca in overvloed en een openbaar strand aan de rivier de Lek.

Wenst u meer informatie te verkrijgen van onze accommodatie, belt u dan gerust naar telefoonnummer: 0182-382641 / 06-40225662 of stuur een email naar: jeannette44@hetnet.nl. Tot u dienst en tot snel!

Camping de Bovenstad logo
Camping de Bovenstad
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Camping de Bovenstad | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM